ONZE WINKEL

Welkom bij Alexanderhoeve Bergschenhoek! Wij zijn Karin van de Geijn en Erwin van der Veen en wij draaien al ruim 15 jaar onze mooie winkel met veel plezier met hulp van ons personeel.

Bergschenhoek is een mooie locatie, onze klanten hebben een goede smaak en houden erg van lekkere dingen wat ons de kans biedt een mooi assortiment te verzorgen.

Buiten ons reguliere assortiment van honderden soorten Hollandse en Buitenlandse kaas, wijn, noten, tapas, olijven en tapenade, zijn wij ons sinds kort wat meer gaan specialiseren in Italiaanse delicatessen.
Heerlijke canolli's, verschillende smaken zachte nougat en tal van andere heerlijkheden.  Je bent van harte welkom in onze winkel in Bergschenhoek!

ONS ASSORTIMENT
In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30
Zaterdag: 8:30 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Karin & Erwin